Peesdoek

Peesdoeken zijn niet voor niets zo populair. Het is een fraaie manier van presenteren en verwisselen gaat makkelijk en snel. Peesdoeken zie je daardoor op veel verschillende plekken.

 

 

Peesdoek/Stretch frame

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met stretchframes ( textielframes / peesdoekframes ).

Heb je liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Je stelt jouw eigen formaat stretchframes samen.

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek.

Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

Bij het stretchframe kies je uit vijf soorten doek: Dekostof, Structex, Theater, Decotex en Blackback.

Bij het LED frame heb je keuze uit Samba Backlit.

Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute verrassing voor jouw klanten!

 

Spandoeken

 

Spandoeken zijn een makkelijke manier om jouw merk, bedrijf, boodschap, evenement of feestje te promoten.De grote attentiewaarde, het gebruiksgemak en de flexibiliteit in afmeting en afwerking, alsmede de vorm van het product, maken dat spandoeken al jaren een van de meest gebruikte sign- en communicatiemiddelen zijn.


Vlaggen

 

Laat jouw merk nu drukken op een vlag. Niemand die jouw vlag nog voorbij loopt zonder het te zien. Er zijn 3 verschillende soorten vlaggen. We hebben het Rechte model zoals een landen vlag, we hebben de staande vlag zoals een banger vlag en daarnaast hebben wij nog een kiosk vlag.


Beachflags

 

Beach flags zijn mooie lichtgewicht vlaggen die je overal kunt plaatsen. De vlaggen geven elk evenement of marketingactie een geweldige uitstraling. Geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik.


Reclameborden

 

Rondom een sportveld of aan een gevel, reclameborden zijn opvallende reclamedragers. Door het digitaal printen krijg je een mooi full colour print en daar door zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt, zowel in vorm als in ontwerp.


Freesletters

 

freesletters als gevelreclame zijn ideaal te gebruiken om uw gevel een exclusieve uitstraling te geven, de gevel letters worden gemaakt uit onder meer Acrylaat, Aluminium, PVC schuim, MDF en RVS.

Naast onze standaard blokletters kunnen wij elk gewenst formaat en vorm maken.

Tevens kan je ook kiezen om de letters aan de achterkant verlicht te maken, zodat je pand ook het s’avonds goed opvalt.


Raam belettering

 

Door raam belettering krijgt uw pand een unieke uitstraling. Door uw huisstijl kenbaar te maken op ruiten zult u nog beter worden gezien. Door de hoogwaardige kwaliteit folie die wij gebruiken kunnen deze tegen hitte en kou.