Exterieur wrap

Heeft u een aluminium of kunststof kozijn en de kleur staat u niet meer aan?
Folie renovatie is de oplossing. Een kleurvaste folielaag zorgt er voor dat uw kozijnen er weer als nieuw uit komen te zien.
Waar verf niet goed hecht biedt folie de duurzame oplossing. Moeten er bij schilderwerk al gauw twee tot drie verflagen worden toegepast, met het plakken van de folie is de klus in een handomdraai geklaard. Dat scheelt veel manuren en het resultaat is mooier. Er is keuze uit vele verschillende kleuren. Mat of glimmend, het kan allemaal.

Geen overlast

 

De werkzaamheden kunnen per raam of kozijn worden uitgevoerd waardoor de overlast zeer beperkt blijft. Winkels en bedrijven kunnen dus gewoon open blijven tijdens de montage.

 

Er worden geen milieubelastende materialen toegepast en u heeft geen last van schuren of verflucht. Ramen en deuren kunnen meteen na de behandeling weer gesloten worden.

Drogen is dus niet nodig!

 

Onderhoud

 

Folie vraagt ook nog eens zeer weinig onderhoud. Want in tegenstelling tot schilderwerk dat om de vijf tot zes jaar een onderhoudsbeurt vraagt, behoudt de folie makkelijk tien tot vijftien jaar zijn uitstraling.

 

Een ander belangrijk voordeel is dat de folie makkelijk kan worden verwijderd, waarna er een andere kleur kan worden aangebracht. Ideaal wanneer bijvoorbeeld een kantoorpand van huurder of eigenaar verandert.