Gevel reclame


Wij begrijpen de wensen en belangen van ondernemers, ontwerpers, mediabureaus en marketeers. Daarom kan uw aanvraag voor een gevelsigning leiden tot een aanvullend advies over lichttoepassingen. Bijvoorbeeld het gebruik van led- of neonreclame, lichtbakken of doosletters.

Freesletters

 

Onze freesletters zijn ideaal te gebruiken om uw gevel een exclusieve uitstraling te geven, de gevel letters worden gemaakt uit onder meer Acrylaat, Aluminium, PVC schuim, MDF en RVS. Naast onze standaard blokletters kunnen wij elk gewenst formaat en vorm maken. Ook freesletters kunnen we voorzien van led aan de achterkant zodat het licht weerkaatst op de wand achter de letter. Onze freesletters worden gemonteerd met afstandhouders zodat de letters van de muur afkomen.

 

Lichtbakken

 

Met een lichtbak aan uw gevel bent u zowel overdag als ’s avonds goed herkenbaar. Bij Simply Wrap begrijpen wij dat dit voor uw bedrijf belangrijk is. Een mooie en duidelijke gevelreclame is het gezicht van uw bedrijf! Daarom zijn wij u bij Simply Wrapl graag van dienst met snelle, vakkundige service.